Netwerken

Bij Cure werken we aangesloten bij verschillende netwerken, voor meer informatie omtrent deze netwerken vind je hieronder de link naar de desbetreffende websites.

Chronisch Zorgnet

Chronisch ZorgNet is een landelijk kwaliteitsnetwerk van ruim 3500 eerstelijns zorgverleners (fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten), die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, longaandoeningen en osteoporose.

Schoudernetwerk Groot Drenthe

Schoudernetwerk Groot Drenthe, de beste schouderzorg in uw regio. Het Schoudernetwerk Groot Drenthe bestaat uit een groep gedreven fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen met schouderklachten. Wij werken samen met orthopeden en huisartsen in heel Drenthe en in de regio Hardenberg.

Onze doelstelling is het optimaliseren van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg bij mensen met schouderklachten in het algemeen of na een operatieve ingreep.

Longnetwerk Emmen & Omstreken

Longnetwerk Emmen en Omstreken is opgezet om goede en kwalitatief verantwoorde fysiotherapeutische zorg te bieden aan mensen met longklachten. Het netwerk van fysiotherapeuten is een samenwerking tussen fysiotherapeuten van Treant Zorggroep, ziekenhuislocatie Scheper en fysiotherapeuten in de regio. De fysiotherapeuten die het netwerk vertegenwoordigen zijn afkomstig uit Zuidoost Drenthe en Zuidoost Groningen.

Fysio Groep Drenthe

Fysio Groep Drenthe is een netwerk van vooruitstrevende praktijken die niet bang zijn om samen te werken maar
dit juist zien als uitdaging én de toekomst van de zorg. Cure Fysiotherapie is lid van Fysio Groep Drenthe.

Fys'Optima

Fys’Optima is het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken. Fys’Optima-partners onderscheiden zich door
service, kwaliteit en transparantie. Het is geen toeval dat een steeds
grotere groep patiënten voor een Fys’Optima-praktijk kiest; zij hebben
vertrouwen in de expertise en kernwaarden. Dit maakt Fys’Optima een
vooraanstaande speler op de Nederlandse zorgmarkt.

Zorgtopics

De coöperatie Zorgtopics is in 2023 opgericht en ontstaan
vanuit twee krachtige organisaties; Zorg1 en FysioTopics die al ruim 10
jaar actief zijn in de fysiotherapeutische zorg met de ontwikkeling van
zorgplannen en innovatie. De coöperatie telt ongeveer 5.000 actieve
fysiotherapeuten. Door de krachten te bundelen gelooft Zorgtopics erin
dat zij meer impact kunnen maken voor hun leden en een relevante en
krachtige partij kunnen zijn voor de samenwerkingspartners in de zorg.

Netwerk Psychosomatiek Noord-Nederland

NPN is hét netwerk van psychosomatische oefen- en fysiotherapeuten in Noord-Nederland. Psychosomatische oefen- en fysiotherapie richt zich op de behandeling van onbegrepen klachten (bijv. pijn en vermoeidheid) en klachten die te maken hebben met spanning en/of stress.