Oncologierevalidatie: adequate ondersteuning voor mensen met kanker

Word jij behandeld tegen kanker of heb je kanker gehad en heb je daardoor last gekregen van bijkomende klachten, zoals vermoeidheid, conditieverlies of angst? Dan kun je veel baat hebben bij oncologierevalidatie bij Cure Fysiotherapie. Met de hulp van een gespecialiseerde oncologiefysiotherapeut ga je aan de slag om jouw klachten te verminderen of te verhelpen. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht, een luisterend oor en deskundige begeleiding. 

Met welke klachten kun je terecht bij de oncologiefysiotherapeut?

Met welke klachten kun je terecht bij de oncologie- fysiotherapeut?

Door de ziekte zelf en/of de behandeling tegen kanker kunnen er tal van andere problemen optreden, zoals:
  • pijnklachten
  • vermoeidheid
  • spanningsklachten
  • conditieverlies
  • stug littekenweefsel, huidveranderingen
  • bewegings- en functioneringsbeperkingen
  • stijfheid van gewrichten en spieren
  • spierzwakte
  • lymfoedeem (vochtophoping)

Hoe ziet oncologierevalidatie bij Cure Fysiotherapie eruit?

Hoe ziet oncologie-revalidatie bij Cure Fysiotherapie eruit?

Oncologierevalidatie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, gericht op het herstellen van de lichamelijke functies en de kwaliteit van leven van mensen die kanker hebben of hebben gehad. Onze gespecialiseerde zorg begint met een uitgebreide beoordeling van je gezondheid en de impact van kankerbehandelingen op je lichaam. Vervolgens werken we samen met jou aan een op maat gemaakt fysiotherapieprogramma om je kracht, mobiliteit en algehele welzijn te verbeteren.

Jouw persoonlijke oncologiefysiotherapeut staat klaar om je te begeleiden door elk stadium van je hersteltraject. Met veel begrip voor de unieke uitdagingen en emotionele aspecten die gepaard gaan met kanker. Onze therapeuten bieden jou niet alleen fysieke ondersteuning, maar ook een luisterend oor en hebben aandacht voor jou en je omgeving. Maak hier kennis met onze oncologiefysiotherapeut(en).

Wat zijn de ervaringen van cliënten met oncologierevalidatie?

Wat zijn de ervaringen van cliënten met oncologie- revalidatie?

Onze cliënten ervaren dat oncologierevalidatie je fitter en veerkrachtiger maakt zodat je beter kunt omgaan met alles wat op je pad komt tijdens je herstel. Ze voelen zich gesterkt bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van hun doelen, hoe groot of klein ze ook mogen zijn.

Wil je onder behandeling van een oncologiefysiotherapeut of meer informatie?

Wil je onder behandeling van een oncologie- fysiotherapeut of meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met oncologierevalidatie bij Cure Fysiotherapie sta je er niet alleen voor tijdens jouw ziekte. We zijn er om je te ondersteunen op de weg naar herstel. Je kunt ons bereiken via 0591-212191 of stuur een mail naar info@curefysiotherapie.nl.  Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.

Neem contact met ons op