Met schouderfysiotherapie je schouderklachten de baas

Met schouder- fysiotherapie je schouderklachten de baas

Schouderklachten en schouderpijn kunnen je normale dagelijks leven behoorlijk in de weg staan. De schouder is een geweldig ingenieus maar complex gewricht. Wil je van je schouderklachten af, dan is het belangrijk dat je de juiste behandeling krijgt. Schouderfysiotherapie bij Cure Fysiotherapie wordt dan ook alleen gegeven door gespecialiseerde therapeuten, die aangesloten zijn bij Schoudernetwerk Groot Drenthe. Samen met jou gaan ze aan de slag om je weer een pijnvrije en goed functionerende schouder te bezorgen.

Waar bestaat schouderfysiotherapie uit?

Waar bestaat schouder-fysiotherapie uit?

Een belangrijk onderdeel van schouderfysiotherapie zijn specifieke oefeningen die gericht zijn op het versterken van de schouder- en omliggende spieren. Deze oefeningen helpen de stabiliteit en mobiliteit van je schoudergewricht te verbeteren. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten begeleiden jou bij het correct uitvoeren van deze oefeningen, zodat je ze veilig en effectief kunt opnemen in je dagelijkse routine. 

Tijdens onze sessies zullen we mogelijk ook andere therapeutische technieken toepassen om de pijn te verminderen en de doorbloeding te stimuleren. We zullen nauw samenwerken om je voortgang te monitoren en het behandelplan indien nodig aan te passen, zodat je de beste resultaten kunt behalen. 

Schouderfysiotherapie is maatwerk.

Schouder- fysiotherapie is maatwerk.

Elk individu en elke schouderklacht is uniek, daarom stellen wij bij Cure Fysiotherapie een persoonlijk behandelplan voor je op. Wij maken gebruik van onze kennis en expertise. Samen zullen we werken aan het verminderen van je schouderpijn, het vergroten van je mobiliteit en het herwinnen van je levenskwaliteit.

Bij welke fysiotherapeut kun je terecht voor schouderklachten?

Bij welke fysiotherapeut kun je terecht voor schouder-klachten?

Binnen ons team hebben wij meerdere therapeuten die aangesloten zijn bij het Schoudernetwerk Groot Drenthe. Dit netwerk geeft jou als cliënt de zekerheid dat je bij ons in goede handen bent. Je moet als fysiotherapeut aantoonbare kennis en expertise hebben om deel te mogen nemen aan het Schoudernetwerk. Daarom verwijzen de orthopeden uit de ziekenhuizen in principe alleen naar de gespecialiseerde fysiotherapeuten. Fysiotherapeuten Erwin en Frank hebben zich gespecialiseerd in fysiotherapie bij complexe schouderklachten.

Veelgestelde vragen

Een frozen shoulder betekent letterlijk een ‘bevroren schouder’. Het gaat om het kapsel tussen het schouderblad en de bovenarm. Deze aandoening komt veel voor en bezorgt mensen langdurig hinder en het gaat gepaard met pijn en bewegingsbeperkingen. De kans op herstel van de frozen shoulder is goed, waarbij de pijn meestal volledig, en de bewegingsbeperkingen bijna altijd volledig zullen verdwijnen.

Heb je last van schouderklachten en wil je een afspraak inplannen?

Blijf niet te lang rondlopen met schouderpijn. Onze schouderspecialisten staan voor je klaar om je te helpen. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar 0591-212191 of stuur een mail naar info@curefysiotherapie.nl.  Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.

Neem contact met ons op