Partners

Bij Cure werken we samen met een aantal partners, voor meer informatie omtrent deze partners vind je hieronder de link naar de desbetreffende websites.

Kinderfysiotherapie de Spruit

De Spruit Kinderfysiotherapie is er voor alle kinderen van 0-18 jaar oud. Wij helpen kinderen die problemen ervaren bij het bewegen, tijdens het sporten of met de fijne motoriek. 

Balanza Leefstijlexpertisecentrum

Balanza geeft op de locaties Exloo en Emmen voedingsadviezen en  diëtetiek. Daarnaast verzorgt Balanza de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) voor de gemeenten Emmen en Borger-Odoorn. Cure Fysiotherapie is hierbij de uitvoerder van het deelprogramma sport en beweging.

Logo van Voetzorg van Maanen

Voetzorg van Maanen

Voetzorg van Maanen onderscheidt zich door het inzicht in bewegen van de Fysiotherapeut te combineren met de voetkennis van de Registerpodoloog.

De stand van de voet kan klachten verderop in het lichaam veroorzaken, net zoals dat bewegingsbeperkingen in het lichaam voetproblemen kunnen veroorzaken.

We geloven dus in de kracht van (multidisciplinaire) samenwerking. Dat wil zeggen dat de registerpodoloog het aanmeten van sport- of steunzolen of geven van oefeningen en advies afstemt met overige behandelaars, zoals de huisarts, fysiotherapeut of de manueel therapeut. Uiteraard wordt de behandeling ook zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen en kan soms rekening worden gehouden met uw schoenvoorkeur.

Adem- en Spreekcomfort

Communicatie is belangrijk in deze maatschappij.  Adem- en Spreekcomfort biedt logopedische hulp aan iedereen met problemen in de communicatie. De specialisaties zijn stotteren, adem- en ontspanning, stem en slikken. Vanuit de vestiging aan de van Schaikweg 17 in Emmen richt Adem- en Spreekcomfort zich op de regio Emmen en omstreken.

Shockwave Drenthe

Heeft u last van (chronische) pijnklachten?

Mijn specialisatie is de behandeling van pijnklachten met de extracorporeal shockwavetherapy (ESWT). Met deze vorm van shockwavetherapie kunt u snel en effectief van uw klachten afkomen.

Hoorcentrum Hondsrug

Wij helpen u met een oplossing op maat als uw gehoor achteruit gaat. Vaak merkt u – of uw partner – die achteruitgang bij het luisteren naar de televisie, kleinkinderen, muziek of in gezelschap.

Voetzorg Noord

Zonder een goede basis ben je nergens. Voor uw lichaam geldt dat ook. Van gezonde voeten heeft u een hoop plezier. Een lange boswandeling, boodschappen doen, sporten; niet vanzelfsprekend als u loopproblemen heeft. Wij lossen het op, zodat u er op uit kunt.

InnoCleaning

InnoCleaning is een nieuw en dynamisch Schoonmaakbedrijf in Emmen. Onze werkwijze volgt niet altijd de traditionele paden van het schoonmaak vak. Schoonmaak is mensenwerk, veelal repeterend en wordt zowel door schoonmakers als vele schoonmaakbedrijven routinematig volgens vaste richtlijnen uitgevoerd.

ZorgPromotor

ZorgPromotor, is onze gespecialiseerde partner in zorgcommunicatie! Zij ondersteunen zorgorganisaties en samenwerkingsverbanden met een breed scala aan communicatiediensten. Of het nu gaat om strategisch communicatieadvies, het versterken van je online aanwezigheid, het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, het bouwen van een website, het verzorgen van fotografie en video-opnames, e-mailmarketing, of het beheer van social media – bij ZorgPromotor ben je aan het juiste adres. Laat hen je helpen om jouw unieke verhaal krachtig over te brengen!

Bikes4you

Dé gespecialiseerde fietsenzaak voor racefietsen, mountainbikes, reparatie alle merken fietsen, carbonreparatie en spotrepair. Bikes4You viert dit jaar haar 15 jarig jubileum.

Een perfecte winkelbeleving met een sfeer als vanouds. Met een team van gepassioneerde, vakkundige medewerkers heten wij U van harte welkom!