Sportabonnementen

Is uw behandeltraject afgelopen maar wilt u verder blijven oefenen om verder aan te sterken? Of wilt u aan uw conditie werken? Dan kunt u bij alle vestigingen van Cure komen sporten in de oefenzaal. Wilt u één keer per week sporten of vaker? Geen probleem! Wij hebben de abonnementsvorm die bij uw wensen past. Zonder inschrijfkosten, maandelijks opzegbaar en makkelijk aan te passen. Bij ons gaat het er om dat u lekker kunt sporten.

Abonnementen

U kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen:

1x per week sporten  –  € 30,00 per maand

2x per week sporten  –  € 35,00 per maand

  Onbeperkt sporten  –  € 40,00 per maand

U betaalt géén inschrijfkosten en mag maandelijks opzeggen of uw abonnement aanpassen. Bent u een keer verhinderd? Dan mag u elders in de maand een keer extra komen trainen. U bent met uw abonnement welkom op alle locaties van Cure. Kijk voor de openingstijden even naar de pagina “contact”.

Aanmelden is heel simpel: vraag uw therapeut om een abonnement voor u aan te maken of neem contact op via onderstaande knop.

Voorwaarden

Bij Cure houden we niet van ingewikkelde voorwaarden of regels. Daarom houden we de voorwaarden zo simpel mogelijk:

  • Uw abonnement wordt maandelijks automatisch verlengd. Opzeggingen en aanpassingen dienen vóór de eerste van de nieuwe maand te worden doorgegeven. Dit kan telefonisch, per mail of via WhatsApp.
  • Cure Fysiotherapie is niet verantwoordelijk voor letsel, of schade aan uw persoonlijke eigendommen.
  • U mag een gemiste training op een ander moment inhalen. Wij geven geen geld terug. 

Neem contact met ons op